Salades van de week 

IMG_2806.jpg

Rijke en liefdevolle smaken, met al ‘t moois en lekkers dat we om ons heen vinden, wordt gecombineerd in onze bijzondere maaltijdsalades. Kom zelf langs of bestel soepel en snel vooraf via WhatsApp (06 - 286 60 888). Wij zorgen either way dat het klaar staat. Bekijk hieronder ons weekmenu.

9 t/m 13 augustus 2022 

Staple

Lichte en vullende couscous salade met spinazie,  komkommer, geroosterde cashewnoten van Joost, cranberries, vinaigrette en feta.  

 

Lekker naar bUIten

Van Beluga tot Le Puy en van groen tot rood: linzen komen in allerlei maten en smaken. Deze keer op een andere manier gekruid, met zilver-vliest rijst en langzaam gekarameliseerde rode ui. De romige-maar-lactose-vrije dressing zorgt voor een frisse touch en de amandel topping maakt het helemaal af. Hup, buckle up naar buiten: deze salade is het proberen zeker waard!

Tiger King

Eigenlijk is deze salade net zo lekker en verslavend als de bekende serie op Netflix ; ) De eerste keer dat wij tijgersalade aten was in de zomer dat wij verloofd werden - in een überkleine supermarkt in een Amerikaanse Chinatown. Het was verbluffend en precies wat wij op een warme dag nodig hadden. Er volgde snel een eigen versie met de absolute hoofdrol van pink-lady appels die samen gaat met licht-pittige chilipepers en een verkoelende fris-zurige smaak van de dressing. 

2gluten.png
2noten.png
Vegan Badge 3
2ei.png
Vegan Badge 3
noten.png
2sesamsaad.png

+ De salades kunnen ook zonder kaas geserveerd worden.