Salades van de week 

IMG_2806.jpg

Rijke en liefdevolle smaken, met al ‘t moois en lekkers dat we om ons heen vinden, wordt gecombineerd in onze bijzondere maaltijdsalades. Kom zelf langs of bestel soepel en snel vooraf via WhatsApp (06 - 286 60 888). Wij zorgen either way dat het klaar staat. Bekijk hieronder ons állerlaatste weekmenu.

 

8 t/m 12 november 2022 

Staple

Lichte en vullende couscous salade met spinazie,  komkommer, geroosterde cashewnoten van Joost, cranberries, vinaigrette en feta.  

Biet ya later!

Zijn we fan van soepen en salades? Niet perse. Wij zijn vooral fan van lekker eten, genieten van koken en mensen blij maken. En bietjes, die er prachtig uitzien, maken iedereen blij. Newsflash: zo smaakt deze salade ook. Met geroosterde bieten, in eigen-kruidendressing gemarineerde boerenkool, gekarameliseerde noten en de gorgonzola crumble topping is deze optie alles behalve standaard en dé oplossing voor drukke dagen. Beperkt in tijd? Kom langs en biet ya later!

Crunch away

Soms heb je geen zin in verfijnde liflafjes, maar een robuustere smaak. Wij volgen die gedachtegang he-le-maal en vonden het daarom tijd voor een groene salade, maar dan nét even anders: een groene crunchy salade. Flink gevuld met groene koolsoorten, spinazie,  appels en een verse frisse limoendressing. Misschien wordt deze groene salade met onze twist wel de grootste verrassing van de tafel: crunch and blow them away!

2gluten.png
2noten.png
Vegan Badge 3
Vegan Badge 3
Vegan Badge 3
2noten.png
2noten.png

+ De salades kunnen ook zonder kaas geserveerd worden.