Salades van de week 

IMG_2806.jpg

Rijke en liefdevolle smaken, met al ‘t moois en lekkers dat we om ons heen vinden, wordt gecombineerd in onze bijzondere maaltijdsalades. Kom zelf langs of bestel soepel en snel vooraf via WhatsApp (06 - 286 60 888). Wij zorgen either way dat het klaar staat. Bekijk hieronder ons weekmenu.

24 t/m 28 mei 2022 

Staple

Lichte en vullende couscous salade met spinazie,  komkommer, geroosterde cashewnoten van Joost, cranberries, vinaigrette en feta.  

Banana Mañana

We houden van onze salades zoals het koppel dat wij zijn: een mooie mix van alles. Deze hartig-zoete en kruidige salade, is een lichtend voorbeeld.Met de geroosterde bakbanaan, crunchy andijvie, frisse blauwe bessen en een kruidige sumac-dressing geeft deze salade een unieke smaakcombinatie, plus verschillende texturen. Voor een goede en andere start van de zon op je bol: start today - but don’t make it end mañana :) 

Eggcelent

Ouderwets lekker en een favoriet broodje van iedereen is de bacon, lettuce and tomato. Wij hebben het gedeconstrueerd in een gezonde salade met Hollandse frisee en gemengde sla met gekookte eieren, gerookte en maple-syrup gemarineerde aubergine plakjes, zelfgebakken croutons en een lichte vinaigrette — een eggcellente keuze die je omver zal doen blazen. 

+ De salades kunnen ook zonder kaas geserveerd worden.