Soepen van de week 

IMG_2805.jpg

Ons menu staat voor traditionele smaken, maar ook originele combinaties. En wat je ook kiest, it's all good. Verwen jezelf! Al onze ingrediënten worden duurzaam ingekocht en komen zoveel mogelijk van Nederlandse bodem. Kom gezellig langs of bestel vooraf soepel en snel via WhatsApp (06 - 286 60 888). Dan zorgen wij dat het klaar staat. Bekijk hieronder de flavours of the week.

De klassiekers 

Au Tomaat

Hartverwarmende tomatensoep, vega (n) of met zure room

 

Good Ol' Chicken

Rijk gevulde kippensoep met pulled chicken

24 t/m 28 mei 2022

 

Pho Real

ho is een Vietnamese noedelsoep. Oorspronkelijk wordt hij gemaakt met witte, platte rijstnoedels en vaak met vlees, maar deze week bieden wij een vega variant, die tevens vezelrijker is met ramen noodles en lekker vol zit met groenten. Het is perfect voor de drukke dagen én met onze toppings kun je het zo kleurig en gezellig maken als je zelf wilt. Zelf zijn wij groot fan van lekker pepertjes erin, maar voegen ook Aziatische basilicum toe voor de frisheid. Liever niet zo pittig? Dan kan je kiezen voor bosui, tofu en taugé. Phooooo, wat lekker, een ware smaaksensatie: really! 

 

Magic Mushroom

Wij houden wel van goede klassiekers, maar dan wel met een leuke twist. Een romige champignonsoep mag dan natuurlijk niet ontbreken. In de jaren ’90 stond dit overal op de kaart. Maar nu niet meer. Best wel zonde want deze champignonroom-soep is niet alleen heel lekker, maar vooral ook licht, anders en lactose-vrij! De toevoeging van bieslook-snippers en walnotenolie als topping maakt het extra lekker en ook een beetje speciaal. Want je mag best een beetje uitpakken en elke maaltijd magisch maken, toch?

+ Onze soepen worden geserveerd met een stukje brood van Stadsbakkerij Stevig Brood.