Soepen van de week 

IMG_2805.jpg

Ons menu staat voor traditionele smaken, maar ook originele combinaties. En wat je ook kiest, it's all good. Verwen jezelf! Al onze ingrediënten worden duurzaam ingekocht en komen zoveel mogelijk van Nederlandse bodem. Kom gezellig langs of bestel vooraf soepel en snel via WhatsApp (06 - 286 60 888). Dan zorgen wij dat het klaar staat. Bekijk hieronder de állerlaatste flavours of the week.

8 t/m 12 november 2022 

De klassiekers 

 

Au Tomaat

Eerlijk is eerlijk: er zijn waanzinnig toffe soep-‘flavours of the week’ vol creatieve uitspattingen. De een wat bewerkelijker dan de ander. En soms heb je het gevoel dat je als laatste arriveert op een groentefeestje. Maar wat is dan beter dan voor een mooie klassieke entree te gaan? De tomatensoep is een vegetarische favoriet van jong en oud en heeft verschillende lagen smaak. Standaard op ons weekmenu, maar zeker niet op de automatische piloot. 

Vegan Badge 3

De soepen van de week

 

Banana mañana?

Hoera! Het is herfst. En bij de herfst krijgen we steeds meer zin in gerechten die ons doen denken aan ons tweede (t)huis: Curaçao.  Nou is soep natuurlijk altijd goed, maar deze Caribische bananensoep is in het najaar extra soeper. Het klinkt zoet, maar is tropisch, hartig, een beeeeetje pittig en een echte lekkere verrassing voor diegenen die het de eerste week gemist hebben.  

Vegan Badge 3
2selderij.png

Good Ol' Chicken

Deze soep blijft ouderwets lekker en kan echt iedereen die niet vegetarisch is, blij maken. Vroeger stond de pan heldere goed gevulde kippensoep bij onze oma’s op het fornuis uren te pruttelen, maar op ons fornuis wordt hij net zo lekker gemaakt: langzaam en vol ingrediënten - maar vooral ook met liefde en geduld. 

2selderij.png

Curry Madrasta la vista

Toch een gek verhaal als je een moestuin hebt, omkomt in de wortels, maar je ze zelf niet lust. Dit is het verhaal van ome Herman, die - toen wij samen in Amsterdam woonden - een geweldige moestuin heeft aan de rand van die stad. Toen hij net begon en de tuin steeds meer vorm begon te krijgen werden de vingers steeds groener. De oogst van de wortels was het eerste jaar énorm en dus kregen wij een hele zak met wortels zo groot als champagneflessen. And what did we do? Een heerlijke curry wortelsoep maken: licht pittig, maar toch vertrouwd op dezelfde manier als die herkenbare quote ‘hasta la vista…., baby!’

Vegan Badge 3

+ Onze soepen worden geserveerd met een stukje brood van Stadsbakkerij Stevig Brood.