Soepen van de week 

IMG_2805.jpg

Ons menu staat voor traditionele smaken, maar ook originele combinaties. En wat je ook kiest, it's all good. Verwen jezelf! Al onze ingrediënten worden duurzaam ingekocht en komen zoveel mogelijk van Nederlandse bodem. Kom gezellig langs of bestel vooraf soepel en snel via WhatsApp (06 - 286 60 888). Dan zorgen wij dat het klaar staat. Bekijk hieronder de flavours of the week.

16 t/m 20 augustus 2022 

De klassiekers 

 

Au Tomaat

Eerlijk is eerlijk: er zijn waanzinnig toffe soep-‘flavours of the week’ vol creatieve uitspattingen. De een wat bewerkelijker dan de ander. En soms heb je het gevoel dat je als laatste arriveert op een groentefeestje. Maar wat is dan beter dan voor een mooie klassieke entree te gaan? De tomatensoep is een vegetarische favoriet van jong en oud en heeft verschillende lagen smaak. Standaard op ons weekmenu, maar zeker niet op de automatische piloot. 

Vegan Badge 3

De soepen van de week

 

Pho Real 

Pho is een Vietnamese noedelsoep. Oorspronkelijk wordt hij gemaakt met witte, platte rijstnoedels en vaak met vlees, maar deze week bieden wij een vega variant, die tevens vezelrijker is met ramen noodles en lekker vol zit met groenten. Het is perfect voor drukke dagen, als gerecht bij Vermaak met Smaak én met onze toppings kun je het zo kleurig en gezellig maken als je zelf wilt. Zelf zijn wij groot fan van lekker pepertjes erin, maar voegen ook Aziatische koriander toe voor de frisheid. Liever niet zo pittig? Dan kan je kiezen voor bosui en taugé. Phooooo, wat lekker, een ware smaaksensatie: really! Tip: kom op 16 augustus naar het veld van de Woerdense Vakantieweek om deze soep zelf te ervaren.

Screenshot 2022-05-30 at 10.12.17.png

Good Ol' Chicken

Deze soep blijft ouderwets lekker en kan echt iedereen die niet vegetarisch is, blij maken. Vroeger stond de pan heldere goed gevulde kippensoep bij onze oma’s op het fornuis uren te pruttelen, maar op ons fornuis wordt hij net zo lekker gemaakt: langzaam en vol ingrediënten - maar vooral ook met liefde en geduld. 

2selderij.png

Say Peas! 

Doen jouw kaken ook pijn van het lachen op - en voor de vakantie foto’s? Dat is alleen maar goed — en deze soep geeft jou een andere reden om te lachen nu je weer in Nederland bent. De zomerse variant van de oerhollandse erwtensoep is fris, kruidig met kokos en hartig met de knapperige ui als topping. De ideale maaltijd voor die ontzettend warme dagen waarop je hunkert naar kou en knusheid van de winter — lekker én gezond. Wat wil je nog meer? Louder now: say peas (and thank you)! 

Vegan Badge 3

+ Onze soepen worden geserveerd met een stukje brood van Stadsbakkerij Stevig Brood.