Bye & zwaai

PhotoRoom_20220422_175428.PNG

Onze deuren sluiten...

En dat vinden wij heel jammer!

What if you gave yourself permission to do something you’ve never done before? There is only one way to find out….

Ondernemen is sprongen wagen, keuzes maken, bijsturen — maar ook durven uit koers te gaan om zo uiteindelijk tot een beter punt te komen.

Zoals de meeste van jullie weten hebben wij de sleutel van Soepel op 13 november 2021 omgedraaid. Bloed, zweet, tranen, middelen, liefde, aandacht en passie op elk moment geven. Leuke mensen ontmoeten, goede gesprekken voeren en ontroerd worden door mooie complimenten van bezoekers of anderen die ineens prachtige herinneringen weer naar boven krijgen bij het eten van een gerecht die wij hebben gemaakt. 

Een tijd van livin-la vida lockdowns, gevolgd door boeren-protesten, oorlog en stijgende energieprijzen die ons allen raken — dat is niet de insteek geweest toen wij dit concept bedachten en openden in Woerden. Het is dan ook met pijn in ons hart dat wij met jullie delen dat 12 november 2022 de laatste dag zal zijn van SOEPel. Tot en met die dag zitten wij niet stil, dus kom voor lekkers gewoon langs. 😋💖🍴

So, we did something new. What did we find out? We are brave. We take risks. We give it our all. And nothing can take back this experience. Thanks for being part of the ride lieve mensen — and making it SO worthwhile.

Wij zijn nog niet weg, maar zullen jullie missen!

Bas & Annette

Screenshot 2022-10-22 at 13.19.18.png